Harrie van den Broek houdt een tentoonstelling met zijn verzameling paardenmedailles.
Harrie van den Broek houdt een tentoonstelling met zijn verzameling paardenmedailles. Foto:

Paardenmedailles op de verzamelbeurs in Zijtaart

Algemeen 897 keer gelezen

ZIJTAART | De afdeling Zuid-Nederland van ‘De Verzamelaar’ organiseert op zondag 25 februari een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen in het Dorpshuis in Zijtaart. Deze keer houdt Harrie van den Broek uit Schijndel een tentoonstelling met zijn verzameling paardenmedailles.

De vader van Harrie had vroeger een aantal Belgische knollen. Met deze paarden ging hij regelmatig naar de paardenmarkt in ’s-Hertogenbosch. Daar won hij ook wel eens prijzen met zijn paarden. In die tijd werden nog medailles uitgereikt. Harrie en zijn broer maakten voor hun vader een mooie lijst waar de medailles in kwamen te hangen. Die verzameling medailles is naar de broer van Harrie gegaan. Maar toen Harrie op een rommelmarkt ook een paar van zulke medailles tegenkwam besloot hij die mee te nemen. Zo begon hij zijn eigen verzameling.
“Heeft u een leuke, bijzondere of een gewone verzameling die u wel eens aan anderen wil laten zien? Neem dan contact op met Hannie van Duijnhoven via 06 -1372 9837 of mail naar verzamelbeurseerde@hotmail.com”, aldus Hannie van Duijnhoven.

Gratis
De ruilbeurs wordt gehouden op zondag 25 februari van 09.00 tot 12.00 uur in het Dorpshuis, Pastoor Clercxstraat in Zijtaart. Tijdens deze verzamelbeurs is er van alles te ruilen: ansichtkaarten, lucifermerken, markclips, munten, bidprentjes, jokers, pins, postzegels, speelkaarten, pennen, sigarenbanden, suikerzakjes, sleutelhangers, stripboeken, speldjes, theezakjes, winkelwagenmunten en nog veel meer. De entree is gratis.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant