Bas van Heertum (R) tijdens een eerder challenge.
Bas van Heertum (R) tijdens een eerder challenge. Foto:

BAS Truck Center gastlocatie voor Geluk in Beweging Challenge

Algemeen 1.169 keer gelezen

VEGHEL | BAS Truck Center is verheugd om als trotse gastlocatie op te treden voor de ‘Geluk in Beweging Challenge’ op maandag 4 maart. Deze bijzondere dag staat in het teken van de ‘Koers naar Werk’ en heeft als doel om werkgevers in de regio bewust te maken van de mogelijkheden en kansen voor de inzet van ongekend talent. 

Jaarlijks belanden meer dan 200.000 Nederlanders in een revalidatiecentrum door ongeluk, hersenbloeding of gewoon domme pech. De Geluk in Beweging Challenge is een liefdadigheidsfietstocht georganiseerd door de Maartens Foundation, met als doel aandacht te vragen en geld op te halen voor (ex)revalidanten. De missie is het vergroten van kansen op gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief. Voormalig wereldkampioen Rob Harmeling, gesteund door oud-toprenners, BN’ers, (para)sportvrienden en zorgprofessionals, fietst vijf etappes door Nederland om deze uitdaging aan te gaan. 

Deelnemen?
Op 4 maart 2024 is BAS Truck Center de gastlocatie voor de ‘grand depart’, oftewel de eerste etappe, met een programma dat start om 11.15 uur op Eerdsebaan 7 in Veghel. Er worden deze dag drie afstanden gefietst (90 – 50 – 20 km.) welke geschikt zijn voor fietsliefhebbers van alle niveaus, met als doel om (ex-)revalidanten een eerlijke kans te geven op werk. Start en finish is bij BAS Truck Center aan de Eerdsebaan 7 in Veghel.

Deelnemen? Dat kan! Via deze link is het mogelijk om aan te melden en meer informatie te vinden.

Carrie ten Napel
Tussen 16.30 en 17.00 uur is de finish van alle afstanden en wordt er een side-event georganiseerd dat wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel. Gastspreker Jasper Saeijs, marketing manager bij team Visma | Lease-a-bike, geeft een presentatie met als onderwerp Samen Winnen. Hij vertelt over de wielerploeg die zich van het ‘lachertje van het peloton’ heeft ontwikkeld tot wereldkampioen. Bovendien zijn naast Rob Harmeling ook Bart Brentjens, Erben Wennemars en Sven Kramer aanwezig.

Geïnteresseerde werkgevers in de regio zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de finish, het side-event en aansluitende borrel. Vanwege de organisatie is aanmelden voor het side-event gewenst. Dat kan via deze link.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant