Boerdonk.
Boerdonk. Foto: Ronald Strijbosch

Kerstconcert met lokale zanggroepen

Algemeen 1.051 keer gelezen

BOERDONK | Laat je betoveren door de magie van Kerstmis tijdens het kerstconcert in de St. Servatiuskerk in Boerdonk, waarin getalenteerde muziek- en zanggroepen uit de regio samenkomen voor een middag vol muziek. Het kerstconcert vindt plaats op zondag 17 december en het adres is Pastoor van Schijndelstraat 35 in Boerdonk. De kerk is geopend vanaf 13.00.

Je kan hier genieten van de harmonie van traditionele en eigentijdse kerstliederen, uitgevoerd door enthousiaste koren die de warmte van het seizoen in elke noot vangen. Het concert belooft een sfeervolle ervaring te worden, met lichtjes, feestelijke decoraties en de klanken van de feestdagen. Breng je familie en vrienden mee en laat je meevoeren door de melodieën die de kerstgeest tot leven brengen. De toegang is gratis maar een vrije gift wordt gewaardeerd en komt ten goede aan lokale goede doelen. ‘’We hopen je te verwelkomen op dit feestelijke evenement dat de harten verwarmt en de geest van het seizoen omarmt’’, aldus de organisatie.
De organisatie is nog op zoek naar mensen die tijdens het evenement willen filmen en/of fotograferen. Daarvoor kun je je opgeven bij: marieke_koning1989@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant