De Abdij van Berne.
De Abdij van Berne.

Meditatief Avonduur in Abdij van Berne

Algemeen 527 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Berne Anders organiseert een Meditatief Avonduur met het thema Tijd. “Deze avond wordt muzikaal ondersteund door Just van Nistelrooij, die speelt op accordeon. Ieder die de rust en stilte wil toelaten is van harte welkom”, aldus Berne Anders.

Zij vervolgen: “Alles kunnen we kopen en we worden aangespoord om dat zo veel mogelijk te doen. Met de drukke decembermaand voor de boeg blijkt alleen tijd niet te koop te zijn. Wat doe je met de tijd die er voor jou is? De adventtijd is juist een periode om ook even stil te staan. Trap eens op de rem en kijk om je heen. Laat de tijd je eens meenemen. Laat de dingen maar gebeuren. Die ruimte biedt het Meditatief Avonduur. Tussen 20.00 en 20.45 uur worden momenten van stilte afgewisseld door korte teksten en muziek. Met de klanken van de accordeon wordt het meditatieve, rustgevende karakter van de bijeenkomst onderstreept.”

Praktisch
Deze avond vindt plaats op woensdag 13 december in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther en begint om 20.00 uur. De organisatie besluit: “De toegang is gratis, u kan een vrijwillige bijdrage doen. Na afloop is er mogelijkheid om koffie of thee te drinken. Aanmelden vooraf mag en wordt op prijs gesteld in verband met de organisatie en koffie/thee. Dat kan via een mail naar berne-anders@abdijvanberne.nl. In verband met de hoge stookkosten is de kerk beperkt verwarmd. Aangeraden wordt daar met uw kleding rekening mee te houden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant