Miriam Oostdijk van Mainstay Cheerful Coaching.
Miriam Oostdijk van Mainstay Cheerful Coaching. Foto:

Ondernemen in Oostenrijk

Algemeen 1.712 keer gelezen

VEGHEL | Sommige bedrijven werken veel in of samen met andere landen. Voor elke editie van Bedrijvig Meierijstad appen we met een ondernemer die in of met het buitenland werkt. Dit keer met Miriam Oostdijk, business strateeg voor mkb-bedrijven. Zij ging voor een workation naar Oostenrijk. 

Een workation, wat is dat?
Je gaat enkele dagen aaneengesloten naar een externe locatie om daar bewust aan je eigen bedrijf te werken. Je trekt je echt terug uit je normale leven.

Hoe kwam je op het idee?
Structuurjunkie organiseerde dit vorig jaar al. Ik zag dat toen, was meteen enthousiast en nu mijn bedrijf 1 jaar bestond was dit het perfecte moment voor reflectie.

Hoe was het om zo’n workation te doen? 
Supergaaf! Ik vond het van tevoren spannend, uit mijn comfortzone. Ver weg van huis, met 15 ondernemers die je niet kent. Maar het was zo waardevol!

Waar zat de meerwaarde in ten opzichte van een sessie thuis of in Nederland?
De afstand van je normale leefomgeving in een andere omgeving. De bergen, het hiken. En omdat je er een kleine week bent, kun je veel meer de diepte in.

Wat heeft het je opgeleverd?
De vibe was erg inspirerend en de sessies erg waardevol. De week leverde een compleet nieuwe strategie en werkwijze op voor mijn eigen bedrijf.

Dit verhaal verscheen eerder in Bedrijvig Meierijstad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant