Afbeelding
Foto:

Hellobier heeft het grootste assortiment bierabonnementen van Nederland

Algemeen 2.205 keer gelezen

VEGHEL | Met een fysieke winkel op de Noordkade en een uitgebreide online shop; Hellobier heeft het grootste assortiment bierabonnementen van Nederland. Je kunt er terecht voor speciaalbieren per stuk, pakketten én abonnementen. 

Met zo’n abonnement, in diverse thema’s, krijg je elke maand een bierpakket thuis met leuke, veelal onbekende en nieuwe bieren. Ideaal voor de echte speciaalbierliefhebber. En Hellobier organiseert ook bierproeverijen. Thuis of op locatie, wat je wilt.

Pakketten om te genieten
Job Nijhoff, de eigenaar, vertelt: “Onze bierpakketten zijn verrassend, informatief en vooral om van te genieten. Ze zijn leuk voor jezelf, maar ook leuk als cadeau. Zowel privé als zakelijk.”

Lekker en leuk
”Onze uitgebreide pakketten hebben als basis natuurlijk bier. Met een keuze uit wel 1500 bieren, lokale en internationale. Die biertjes vullen we naar wens aan tot een pakket met worst, nootjes, kaas en andere borrelhapjes. De bierpakketten worden ook voorzien van informatie over het bier. Met praktische uitleg en leuke info.

Cadeau
“En dat is dus heel leuk als kerstpakket of relatiegeschenk. Overigens zijn ook onze grote flessen speciaalbier, van 75cl tot enkele liters, heel leuk om te geven als relatiegeschenken. Mogelijkheden genoeg dus, proost!”

Dit verhaal verscheen eerder in Bedrijvig Meierijstad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant