Afbeelding

Training ‘Uit de schaduw van de ander’

Algemeen 494 keer gelezen

VEGHEL | ONS welzijn biedt in het nieuwe jaar vanaf 17 januari de training ‘Uit de schaduw van de ander’ aan. Deze training is bedoeld voor vrouwen die slachtoffer zijn van psychisch, lichamelijk en/of seksueel geweld in een relatie. In een groep wordt samen gewerkt aan het maken van eigen keuzes, veiligheidsgevoel en zelfvertrouwen.

Vrouwen kunnen slachtoffer zijn in een partnerrelatie, maar het kan ook een relatie zijn tussen ouder en inwonend volwassen kind of een verkeerd gelopen vriendschap. Deelname aan de training wil niet zeggen dat de relatie met de ander moet stoppen. Dat bepaalt de deelnemer zelf. De groep doet samen oefeningen en gaat met elkaar in gesprek aan de hand van thema’s zoals zelfbeeld, geweld in relaties, grenzen trekken, afhankelijkheid, schaamte en schuld, macht en onmacht.

Woensdagochtend 17 januari tot en met 10 april (met uitzondering van 14 februari) van 10.00 tot 12.30 uur. De training is bij ONS welzijn in Veghel. Aanmelden via: info@ons-welzijn.nl of 088-3742525.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant