Lootje worden verkocht aan de deur
Lootje worden verkocht aan de deur

Meer dan twintig verenigingen uit Meierijstad doen mee aan de Grote Clubactie

Algemeen 846 keer gelezen

VEGHEL | De Grote Clubactie barst los op zaterdag 23 september. De actie is nog altijd populair onder het Nederlandse verenigingsleven. Voor het vierde jaar op rij doen er steeds meer clubs mee. Waarom? Om extra inkomsten op te halen voor de club.

Van voetbal tot scouting, van gymnastiek tot atletiek en van fanfare tot badmintonvereniging. Voor drie euro per lot steunen mensen een club bij hen in de buurt. Directeur Frank Molkenboer is trots dat er weer zoveel leden op pad gaan en hun vereniging een warm hart toedragen. “Bij jouw club sluit je vriendschappen voor het leven, ontdek je je talenten en beleef je samen met anderen onvergetelijke momenten. Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar. Wat we meer en meer terugkrijgen is dat de actie voor veel verenigingen niet alleen een welkome inkomstenbron is. Het is ook een activiteit waarbij clubleden ervaren wat ze samen kunnen bereiken. Het échte clubgevoel.”

Hoogst uitkerende loterij
De Grote Clubactie kent het hoogste uitkeringspercentage van alle loterijen in Nederland. Daarnaast steun je met het kopen van loten niet alleen de vereniging, maar maak je zelf ook nog kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100.000 euro. De trekking vindt plaats op 28 november 2023.

Dit jaar doen in de gemeente Meierijstad de volgende clubs mee:

Veghel Muziekvereniging Sint Cecilia, BC’67 Veghel, Tennis en Padel De Krekel, SV Blauw Geel 38
Sint-Oedenrode Rooise Ruiters en Ponyruiters, MHC Sint-Oedenrode, Sportvereniging Fortuna 67, RKSV Rhode, Vollybalvereniging Rooi, Wandelsportver. OLAT, Argo, Korfbalvereniging Nijnsel, Scouting Rooi, Stichting Exploitatie Eendracht 
Schijndel Schijndelse MHC De Hopbel, Fietscrossvereniging Dn Urste, Neptunus 58 (zwemvereniging Schijndel), De Ranas Jeugdvereniging, Scouting Schijndel
Erp Voetbalclub RKSV Boerdonk, Judo en Jiu-Jitsu Club Gemert, De Korfrakkers
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant