Afbeelding

Kermis Veghel begint vrijdag, feest op de Markt

Algemeen 6.279 keer gelezen

VEGHEL | De kermis in Veghel begint vrijdag 15 september en duurt tot en met woensdag de 20ste. Tijdens het kermisweekend is er op de Markt in Veghel van alles te doen. Abbey Road en Tadaa! hebben, net als ’t Hart van Veghel en Fellows & Friends, de handen ineengeslagen. Er komen twee feesttenten te staan met twee verschillende programma’s.

Café Abbey Road en Brasserie Tadaa! pakken flink uit. Op vrijdag en zaterdag hebben ze een echte publiekstrekker weten te strikken. Zo komt Disco Snolly vrijdagavond naar Veghel. Ergens in het vacuüm tussen disco, classics uit de jaren 70/80 en house zweeft Team Disco Snolly. Een energieke act, muzikaal badend in herkenbaarheid, betreedt ieder strijdtoneel met microfoon en hits in de aanslag.
Zaterdag is het de beurt aan Repop. De Erpse coverband speelt de populairste hits van toen en nu. Garantie voor een gezellig feestje.
Voor de liefhebbers is er zondagavond een hardstyledag en op maandag zingen de bezoekers van de feesttent van Café Abbey Road en Brasserie Tadaa! louter Nederlandstalige hits tijdens Abbey zingt Hollands. 
Let op: voor de feestjes op vrijdag, zaterdag en zondag zijn tickets vereist. De maandag is gratis te bezoeken. Op zondagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur is er een gratis kindermiddag met Paw Patrol, poffertjes, schminkers en een clown.

Foute Party
Fellows & Friends en ’t Hart organiseren op vrijdag een Foute Party en op zaterdag verzorgen De Jongens Van Je Weet Wel de muziek. Zondag beginnen ze ’s middags al met Mother Mercury en dj Jeroen. Alle dagen zijn gratis te zoeken.

34 attracties
Vanwege de kermis zijn de parkeerterreinen aan het Stadhuisplein en Meijerijplein in Veghel tot en met 21 september niet beschikbaar. Voorzitter van Stichting Kermissen Veghel, Mike van den Biggelaar, laat weten dat er in totaal 34 attracties komen te staan op het Meierijplein, Stadhuisplein en de verbinding voor de Blokker door.

Openingstijden kermis:
Vrijdag: 16.00 tot 00.00 uur.
Zaterdag: 14.00 tot 00.00 uur.
Zondag: 13.00 tot 23.00 uur.
Maandag: 14.30 tot 23.00 uur.
Dinsdag: 14.30 tot 23.00 uur.
Woensdag: 13.00 tot 22.00 uur.

Uit de krant