Afbeelding
Foto:

Benefietwedstrijd VV Heeswijk – Oud-Feyenoord levert mooi bedrag op voor Stichting ALS

Algemeen 2.132 keer gelezen

HEESWIJK | “Vier het leven, treur niet om mij, maar proost op mij!” Dat was het prachtige en tegelijkertijd beladen motto van een fantastische avond op Sportpark De Balledonk in Heeswijk. Op 1 september speelde een All Stars Team van VV Heeswijk tegen de legendes van Oud-Feyenoord.

Een fantastisch eerbetoon aan Mister VV Heeswijk André Langenhuijsen, die eerder dit jaar de keiharde diagnose ALS voor zijn kiezen kreeg. Op zijn sportpark, kwamen zijn twee grote liefdes samen: VV Heeswijk en Feyenoord. Dat affiche was prachtig, maar zeker zo mooi was het feit dat er een fantastisch bedrag werd opgehaald voor Stichting ALS. Afgelopen week werd er een cheque met het ongekend fraaie bedrag van 9025 euro overhandigd aan een delegatie van Stichting ALS.

De belangstelling was gigantisch op 1 september. Een duizendtal bezoekers verzamelde zich rondom het hoofdveld voor de wedstrijd, maar meer nog waren ze naar De Balledonk afgereisd om hun André te eren. Kippenvelmomenten waren er volop. De erehaag van alle jeugdleden, René Habraken die op zijn Lee Towers ‘You’ll Never Walk Alone’ vertolkte, het onafgebroken applaus tijdens de ereronde na de wedstrijd. Alles was meer dan hartverwarmend.

Na de wedstrijd werd er in de kantine geproost op het leven, geproost op André én werd er geld ingezameld voor Stichting ALS. Bij de entree kon er al een vrije gift gedaan worden, in de kantine van VV Heeswijk werd door middel van een heuse wildkermis nog een flinke duit in het zakje gedaan.

André genoot zichtbaar en liet meermaals blijken ontzettend trost te zijn op alles en iedereen rond zijn VV Heeswijk en iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan een fantastische avond.

De club laat weten: “André en zijn naasten bedanken iedereen voor de spontane deelname aan de loterij, de wildkermis en de vele vrije donaties voor Stichting ALS. Tevens een woord van dank aan alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers die de avond tot een ongekend succes hebben gemaakt. Het was een avond voor in de geschiedenisboeken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant