Ook in het voorjaar van 2024 wordt er een Goede Doelen Week georganiseerd.
Ook in het voorjaar van 2024 wordt er een Goede Doelen Week georganiseerd. Foto:

Mooie opbrengst Goede Doelen Week Veghel, 81.000 euro

Algemeen 780 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de zevende editie van de Goede Doelen Week (GDW) Veghel is afgelopen maart in totaal 81.000 euro opgehaald voor de achttien deelnemende fondsen. “De afgelopen weken is alles geteld en zijn de donaties ingevoerd. Natuurlijk willen wij de Veghelse inwoners, alle vrijwilligers, betrokken organisaties en sponsoren heel hartelijk danken”, aldus Iris Bogers van GDW Veghel.

Zij vervolgt: “Door uw steun kunnen de fondsen weer veel van hun plannen en onderzoeken realiseren.” De taakgroep Financiën van de GDW heeft de verwerking van alle collecte-formulieren verzorgd. “Zij zien ook dit jaar een duidelijke stijging bij het online doneren”, aldus Iris. “Het gemakkelijke doneren via de qr-code is populair in Veghel. Tijdens de collecte van 27 maart tot en met 1 april konden de inwoners van Veghel doneren via de retourenveloppen (contant of machtiging) of via de website (digitaal doneren). Online kwam er 27.300 euro aan donaties binnen, via een machtiging voor automatische incasso werd er 33.500 euro gedoneerd en contant kwam er 20.200 euro in de collecte-emmer bij de huis-aan-huis collecte. Wij houden u via social media en onze website op de hoogte over de verdeling per fonds. Zodra dit bekend is, maken we het toegekende geldbedrag over naar de 18 fondsen.”

Blijf op de hoogte
De GDW wil ook in het voorjaar van 2024 de Goede Doelen Week Veghel organiseren. Blijf op de hoogte en volg het laatste nieuws via
www.facebook.com/gdwveghel.
Kijk voor meer informatie op
www.goededoelenweekveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant