Het gala van het Fioretti in 2022.
Het gala van het Fioretti in 2022. Foto: Ad van de Graaf

Galafeesten examenleerlingen Zwijsen College en Fioretti College

Algemeen 2.449 keer gelezen

VEGHEL | Het gala van de Veghelse middelbare scholen staat op dinsdagavond 6 en woensdagavond 7 juni op het programma. De examenleerlingen van het Zwijsen College (6 juni) en het Fioretti College (7 juni) trekken op die dagen met een galastoet door Veghel naar de feestlocatie op de Noordkade.

Na hard bikkelen tijdens de examens vindt er traditiegetrouw een galafeest plaats voor de examenleerlingen. De limousines en andere spectaculaire voertuigen rijden op dinsdag 6 en woensdag 7 juni tussen 19.00 uur en 21.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Vlas en Graan, door de Hoofdstraat, Heilig Hartplein naar de Noordkade.
De organisatie van de galafeesten nodigt iedereen uit om te komen kijken naar de parade met voertuigen. Hoe de route precies loopt vind je op de website van het Zwijsen College en het Fioretti College.
Tijdens de parade is de weg afgesloten vanaf Vlas en Graan tot aan de Noordkade. Voor omwonenden houdt dit in dat hun huis per auto tussen 18.30 uur en 21.00 uur niet bereikbaar is. Omwonenden die tussentijds gebruik willen maken van de auto, kunnen tijdelijk gratis parkeren aan de achterkant van het gemeentehuis. Het Zwijsen College en het Fioretti College vragen om begrip, zodat de examenleerlingen een onvergetelijke avond kunnen beleven.

Uit de krant