Sfeervol buitenconcert bij de Keldonkse Molen.
Sfeervol buitenconcert bij de Keldonkse Molen. Foto:

Klapstoelconcert Durdauwers bij de Keldonkse Molen

Algemeen 1.061 keer gelezen

KELDONK | Na het succes van de Nationale Molendagen is het tijd voor een sfeervol buitenconcert bij de Keldonkse Molen. Op zondag 4 juni vindt het Klapstoelconcert plaats waarbij D’n Durdauwers, de slagwerkgroep en het harmonieorkest van muziekvereniging OBK, voor een onvergetelijke muzikale ervaring zullen zorgen.

De harmonie vertelt: “Natuurlijk zal de Keldonkse Molen het perfecte decor vormen voor dit bijzondere evenement en biedt u een prachtig uitzicht op de omgeving, en geniet van de mooie klanken en de gezellige sfeer onder het genot van een drankje dat te koop zal zijn. Kortom, mis deze bijzondere middag niet en kom gezellig langs! Breng uw eigen klapstoel mee en neem plaats op het plein. Wij kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen bij de Keldonkse Molen op 4 juni, aanvang 14.00 uur.”

Praktisch
Het Klapstoel Concert gaat alleen bij mooi weer door. In geval van slecht weer zal het concert helaas worden afgelast. Houd daarom de weerberichten goed in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets hoeft te missen. Het concert begint om 14.00 uur en vindt plaats aan De Roost 15a in Keldonk. Het concert is gratis toegankelijk.

Meer info
Kijk voor meer informatie op de website www.harmonieobk.nl of op de sociale media kanalen van de harmonie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant