Moonshiners treden zondag op in Veghel.
Moonshiners treden zondag op in Veghel.

Voetjes van de vloer bij Al and the Moon Shots

Algemeen 456 keer gelezen

VEGHEL | Het optreden van de Supersonics op zondag in De Afzakkerij is geannuleerd. “Gelukkig hebben we tijdig een waardige vervanger gevonden met Al and the Moon Shots. Een energieke Rock & Roll band bestaande uit vijf leden die de goede oude tijd steeds herbeleven door de fantastische muziek”, meldt het café op De Noordkade. Het optreden begint zondag 28 mei om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

De band is samengesteld in 2022 en ze repeteren wekelijks om van ieder optreden een groot succes te maken. Alex, Simone, Peter, John en Eric maken al een langere tijd individueel muziek en/of speelde voor langere tijd in andere bands. Al and the Moon Shots heeft Alex als leadzanger onder begeleiding van slag- en snaarinstrumenten. “Simone is onze bassist, Eric is de sologitarist, John is de drummer en Peter is slagitarist en tweede stem. Deze combinatie zorgt voor het ultieme Rock & Roll gevoel en wij zorgen ervoor dat alle voetjes van de vloer gaan en niemand op zijn stoel wil blijven zitten”, aldus de band.

La Ratte
Bezoekers kunnen zaterdag 27 mei van 21.00 tot 23.00 uur genieten in de Afzakkerij van een ongepolijst mix van Rhythm & Blues en Rootsrock door La Ratte. De toegang is gratis.

Uit de krant