Julia Smeehuijzen neemt 2Power-deelnemers over van Elsbeth Slippens.
Julia Smeehuijzen neemt 2Power-deelnemers over van Elsbeth Slippens. Foto:

Powerwalkingclub neemt de klanten van 2Power over

Algemeen 1.450 keer gelezen

VEGHEL | Julia Smeehuijzen heeft sinds januari van dit jaar haar Powerwalkingclub opgericht en heeft daarbij de klanten van 2Power overgenomen. Hierdoor ontstaan er meer mogelijkheden om te kunnen powerwalken onder begeleiding.

Vijf jaar geleden is Elsbeth Slippens van 2Power begonnen met het geven van Powerwalktraining in Veghel. In januari besloot Slippens ermee te stoppen. Smeehuijzen, die krachttraining volgt bij Elsbeth, hoorde van dit stoppen en sprong er direct op in. Met haar achtergrond als wandeltrainer bij De Keien Atletiek in Uden is dit een mooie aanvulling. Na het volgen van de Powerwalkingtraining en het meetrainen bij Elsbeth is ze sinds januari van start gegaan. Daarmee is de PowerwalkingClub Veghel een feit. De training wordt verzorgd op de maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Powerwalking is lopen in een stevig tempo. “We gebruiken hiervoor geen stokken. In dit uur doen we spierversterkende oefeningen waardoor nog meer spieren aan bod komen. Doordat powerwalking geen hardlopen is zijn er nagenoeg geen blessures. De voordelen van powerwalking is dat iedereen kan meedoen ongeacht leeftijd en we zijn altijd buiten”, legt Smeehuijzen uit.
Wil je meer weten over Powerwalking en meedoen aan een proefles, kijk op: www.powerwalkingclub.com locatie Veghel, of bel Smeehuijzen: 0641505968.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant