Tijdens dit bierfestival vinden de bezoekers een 60 meter lange bar.
Tijdens dit bierfestival vinden de bezoekers een 60 meter lange bar.

Bierkade Festival: het ‘walhalla’ voor bierliefhebbers

Algemeen 1.670 keer gelezen

VEGHEL | De 4e editie van Bierkade Festival staat voor de deur. De Koekbouw op de Noordkade in Veghel is op zondag 26 maart wederom het ‘walhalla’, ofwel een ‘bierhemel’ voor echte liefhebbers. 

Tijdens dit bierfestival vinden de bezoekers een 60 meter lange bar en meer dan 120 ambachtelijke speciaal bieren. Regionale, landelijke en buitenlandse bierbrouwerijen komen deze dag samen. Waaronder een flink aantal exclusieve bieren die een bierhart sneller doet laten kloppen. Daarnaast biedt Bierkade Festival een gevarieerd programma aan met live muziek en bierbites uit de Proeffabriek. Bezoekers krijgen bij het kopen van een ticket niet alleen toegang tot het gezellige bierfestival, maar ook een biergidsje, een limited edition Bierkade 2023 proefglas en twee munten voor speciale bieren naar keuze. 

Muziek
Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor live muziek met verschillende artiesten. Zo wordt er afgetrapt met Duende, met gypsy jazz favorieten uit het oeuvre van Django Reinhardt & the Hot Club de France. Deze band wordt opgevolgd door Steve Leon & the Accusations, een band uit Antwerpen met indie-songs in een country-folk-vermomming. Als afsluiter komt het Somethingski Trio uit Polen het dak van de Koekbouw eraf spelen met energieke Poolse volksmuziek.

Voor 16 euro heb je een ticket te pakken. Tickets zijn nog verkrijgbaar via: www.bierkadefestival.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant