Rotary Meierijstad nodigt geïnteresseerden uit om kennis te maken.
Rotary Meierijstad nodigt geïnteresseerden uit om kennis te maken. Foto:

Open Clubavond Rotary Meierijstad donderdag 30 maart

Algemeen 1.399 keer gelezen

VEGHEL | Rotaryclub Meierijstad nodigt je uit de club te bezoeken en kennis te maken met de leden tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten op donderdag 30 maart. Tijdens deze open clubbijeenkomst in de Apotheekzaal op de Noordkade in Veghel kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met Rotary. 

“Speciaal voor deze clubavond hebben wij drie gastsprekers uitgenodigd om voor ons een presentatie te komen geven over een belangrijk onderwerp: Watermanagement in ons land en in de regio”, vertelt Francesca Verwegen namens Rotaryclub Meierijstad. De volgende sprekers komen naar de Noordkade: Peter Glas (deltacommissaris van Nederland), Ernest de Groot (loco-dijkgraaf van Aa en Maas en lijsttrekker van Water Natuurlijk) en Rini Hermans (Algemene Waterschapspartij). Verwegen: “De verschillende invalshoeken en benadering over het beheren en reguleren van het water in ons land wordt dan besproken en uitgelegd. Een zeer actueel onderwerp van deze tijd.”
De clubbijeenkomst duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Uitdagingen
“Rotary Meierijstad zet zich in voor goede doelen in Meierijstad en de omgeving, maar ook ver daarbuiten. Dat doen we door activiteiten of acties te organiseren”, aldus Verwegen. Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians ook internationale projecten om de grootste uitdagingen van deze tijd aan te pakken.

Heb je interesse de open Rotary avond bij te wonen? Aanmelden via: aanmeldenopendag@ziggo.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant