Het PieterBrueghelHuis.
Het PieterBrueghelHuis.

Activiteiten voor mensen met dementie

Algemeen 784 keer gelezen

VEGHEL/UDEN | Passende activiteiten verhogen het gevoel van eigenwaarde, geven structuur en inhoud aan het leven. Ook iemand met geheugenproblemen wil actief blijven en plezier beleven, alleen of samen met de mantelzorger. Maar welke activiteiten zijn passend? In het Alzheimer Café doet men leuke ideeën op, kan men informatie verwachten over welke activiteiten er in de regio zijn en hoe men hieraan kan deelnemen.

Geïnteresseerden in dit thema zijn op dinsdag 21 maart welkom in het Alzheimer Café in het PieterBrueghelHuis in Veghel. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Entree is vrij.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact.

Het Café is afwisselend de even maanden in Uden en de oneven maanden in Veghel, op beide locaties zijn geïnteresseerden uit Uden, Veghel en omliggende dorpen welkom. Voor meer informatie kan men mailen naar: noordoostbrabant@alzheimervrijwilligers.nl of bellen met ONS welzijn: 088-3742525.

Uit de krant