Oprichter Geert van den Akker en zijn opvolger Rob van Hoof.
Oprichter Geert van den Akker en zijn opvolger Rob van Hoof. Foto:

Honda dealer Veghel overgedragen aan opvolger

Zakelijk 3.660 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens een bijeenkomst voor medewerkers en klanten op vrijdag 6 januari is Autobedrijf G. van den Akker door naamgever Geert overgedragen aan zijn opvolger Rob van Hoof. Geert sprak tegen de aanwezigen: “Ik heb vertrouwen in Rob, we hebben veelal dezelfde filosofie en ik weet zeker dat hij een hele goede opvolger is. Anders had ik mijn naam wel van het pand gehaald.”

Rob vertelt wat die filosofie inhoudt: “De menselijke factor is heel belangrijk voor ons, net als openheid en transparantie. Het imago van de branche is toch dat het daar vaak aan ontbreekt. Bij ons krijg je niet zomaar een rekening, we maken duidelijk waar die uit bestaat en waarom werkzaamheden nodig waren.”

Verhuizing naar Veghel
Geert van den Akker begon in 1982 een garage in Eerde. Vijf jaar later verhuisden ze naar hun huidige pand aan de Eisenhowerweg in Veghel, het jaar daarop werden ze Honda dealer. In 1995 kwam daar nog een zaak in Helmond bij die Geert voorlopig zelf voortzet. Vijf jaar geleden is de overname van de vestiging in Veghel langzaam in gang gezet. “De klanten hebben er niets van gemerkt”, aldus Rob. “Het is een rustige en natuurlijke overgang geweest.” Rob loopt al een tijdje mee in het bedrijf, elf jaar geleden is hij in dienst gekomen.

Geert van den Akkerplein
Als blijvende herinnering aan de man die het bedrijf opbouwde werd tijdens die vrijdagavond de nieuwe naam van de wachtruimte onthuld: het Geert van den Akkerplein. Rob besluit: “We willen nu ook vooruitkijken. We blijven klaarstaan om topservice te verlenen voor Honda en andere merken, de kwaliteit is gewaarborgd.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant