Archieffoto: Sint en Pieten kwamen op 13 november aan in de haven van Veghel waar de pieten ook nu weer op de boot stappen.
Archieffoto: Sint en Pieten kwamen op 13 november aan in de haven van Veghel waar de pieten ook nu weer op de boot stappen. Foto: Ad van de Graaf

Zwaai de Pieten uit op 6 december

Algemeen 1.324 keer gelezen

VEGHEL | De Pieten van het Pietenburo vertrekken op 6 december weer vanuit Veghel naar Spanje. De afgelopen weken hebben zij alles uit de kast gehaald om de kinderen te vermaken. Kinderen konden op het Pietenburo kletsen en dansen met Pieten, kregen een zakje snoep en konden de roze kamer bewonderen. Het Pietenburo is nog geopend tot en met 3 december. 

Op 6 december gaan Maximo, Pietje Precies, Eduardo, Paniekpiet, Picobello en de andere Pieten weer terug met de boot naar Spanje. Zij verzamelen vanaf 18.00 uur bij de bieb op de markt in Veghel. Pieten hebben hun koffers ingepakt en zijn dan klaar voor de reis naar Spanje. Kinderen en hun ouders zijn vanaf die tijd van harte welkom om met de Pieten mee te lopen naar de haven. In de haven ligt de boot klaar om met de Pieten naar Spanje te vertrekken. Een laatste groet, nog even een gesprekje met een kind en dan is het Pietenfeest weer voor een jaar voorbij.

Uit de krant