De Proeffabriek in Veghel.
De Proeffabriek in Veghel.

‘Kom langs en shop je eigen kerstpakket’

Algemeen 1.184 keer gelezen

VEGHEL | Verschillende ondernemers uit De Proeffabriek op de Noordkade in Veghel gaan op 14 en 15 december een evenement organiseren. Ze bieden het personeel van bedrijven de kans om een eigen kerstpakket te shoppen. “Kom langs en shop je eigen kerstpakket”, vertelt Roy van de Loop van Chez Moi Distillery.

Het ‘shop je kerstpakket’ event is gericht op bedrijven. Van de Loop: “We willen bedrijven uitnodigen zodat het personeel hier op de Noordkade hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen. Dit doen ze doormiddel van gekochte munten met een minimale afname van tien horecamunten ter waarde van 1 euro en 25 euro en cadeaumunten in drie verschillende waarden: 1, 5, en 10 euro.” 

Proeven
De ondernemers uit de Proeffabriek zetten de deuren op 14 en 15 december open voor het personeel van bedrijven. De werknemers kunnen tussen 15.00 en 21.00 uur langskomen om het kerstpakket bij elkaar te shoppen onder het genot van een drankje en verschillende lekkernijen. “Het is ook de bedoeling dat overal geproefd kan worden, dit is naar eigen invulling van iedere ondernemer”, voegt Van de Loop toe.
Voor aanmelding moeten bedrijven een formulier invullen voor het aantal werknemers en de hoeveelheid munten per werknemer. Van de Loop: “Het formulier en meer informatie is te vinden op de website van de Noordkade: noordkade-veghel.nl.”
Voor het personeel dat op 14 en 15 december niet aanwezig kan zijn wordt er een pakket samengesteld door De Proeffabriek zelf, uiteraard ter waarde van de gekozen munten.

De volgende bedrijven doen mee aan het shopevent:
Kook Kunst Thinks
Noord Coffee Roasters
Pieperz
Chez Moi Distillery
Wijndivas
Dis
Bakkerij van Leur
Plank traiteur & bistro
Hellobier
Trendsetters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant