Afbeelding
Foto:

Swopshop helpt Sinterklaas in deze dure tijden

Algemeen 667 keer gelezen

VEGHEL | De Swopshop gaat ook dit jaar de Goedheiligman weer een handje helpen. De vrijwilligers van de speelgoedruilwinkel zijn van menig dat er geen enkel kindje in Meierijstad op 6 december een lege schoen mag aantreffen. Zij laten weten: “Maar wij weten ook, dat in deze dure tijd cadeautjes kopen geen vanzelfsprekendheid meer is in veel gezinnen. Daarom hebben wij twee actie’s bedacht om de Sint te helpen: de tasjesactie en de sinterklaasmiddag voor kinderen tot en met 8 jaar.”

Voor mensen die kiezen voor de tasjesactie staat er op een afgesproken tijdstip een goed gevulde verrassingstas klaar in de Swopshop met daarin alle benodigdheden plus een cadeautje voor een gezellige avond. Kies je voor de sinterklaasmiddag, dan mag je samen met je kind(eren) een cadeau komen ophalen bij Sinterklaas. 

Praktisch
Alle ouders die van deze actie gebruik willen maken kunnen zich aanmelden voor 21 november via swopshopveghel@hotmail.com. “Geef daarbij de naam van het kind of de kinderen door, leeftijd, jongen of meisje. U krijgt van ons tijdig bericht wanneer u verwacht wordt, als uw kinderen tot de gelukkigen behoren die worden verrast. Deelname is niet onbeperkt, dus wie snel aanmeldt heeft de meeste kans. Kom ook eens kijken in onze shop, wij hebben heel veel speelgoed dat wacht op een nieuwe bestemming. Voor nadere informatie en openingstijden verwijzen wij u naar onze website www.swopshop.nl of kijk op onze Facebookpagina.” Swopshop Veghel is gevestigd in het PieterBrueghelHuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant