Afbeelding
Foto:

Het nieuwe pubquizseizoen start vrijdag in De Afzakkerij

Algemeen 476 keer gelezen

VEGHEL | Het nieuwe pubquizseizoen gaat vrijdag 30 september weer van start in de mooiste quiztempel van Meierijstad. De Afzakkerij op de Noordkade.

Zoals het woord al zegt is de Pubquiz ontstaan in de pub, in Engelstalige landen dus. Inmiddels is de pubquiz ook in Nederland en België zeer populair geworden. Logisch, het is namelijk een leuke combi van uitgaan en een ouderwetse spelletjesavond met vrienden.
De Natte Plek organiseert regelmatig een pubquiz in De Afzakkerij op de Noordkade. Komende vrijdag de eerste van dit seizoen. De quiz begint om 20.30 uur.
De totale quizavond bestaat uit acht rondes. Een ronde kan bestaan uit tien algemene kennisvragen uit de wereld van de sport, film, showbizz of wetenschap. De muziekronde bestaat uit een tiental muziekfragmenten, waarvan het nummer en artiest gevraagd wordt. Een ronde kan ook bestaan uit geluidsfragmenten van Tv-series of bijvoorbeeld reclamespots. Variatie genoeg dus.

Een team bestaat uit maximaal vijf personen. Het inschrijfgeld per team bedraagt 10 euro. Er zijn lekkere prijzen te winnen. Zin in een avondje quizzen? Welkom op vrijdag 30 september of op een van de andere edities.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant