Afbeelding

Jeugdvoorstellingen in theater de Blauwe Kei

Algemeen 242 keer gelezen

VEGHEL | Theater de Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel houdt op zondag 25 september een prentenboekjesfestival. Tijdens dit festival zijn er twee voorstellingen te zien en kunnen kinderen voorafgaand én na afloop van deze voorstellingen spelen in de theaterfoyer. De voorstellingen zijn: Het Astronautje en Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou.

In de solovoorstelling André Het Astronautje maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut en met onze mooie maar kwetsbare planeet. Het Astronautje (4+) is te zien in Het Magazijn op de Noordkade. De eerste voorstelling begint om 10.00 uur én de tweede begint om 11.30 uur.

Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou is gebaseerd op de populaire boekenreeks. Grote Haas en Hazeltje houden heel erg veel van elkaar. Maar hoeveel precies? Daar komen zij en jij achter in deze intieme voorstelling na samen vele avonturen te beleven. Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou (2+) is te zien in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei om 10.00 uur.

Tickets voor Het Astronautje en Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou zijn 12.50 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, via 0413-342555 of aan de theaterkassa.

Uit de krant