Afbeelding
Foto: RTL
+ VIDEO

Veghelaar doet mee aan Married at First Sight - Match or Mistake

Algemeen 98 keer gelezen

VEGHEL | De sportieve familieman Feyyaz van 33 uit Veghel doet mee aan het RTL4-programma Married at First Sight - Match or Mistake. ‘Married at First Sight’ introduceert deze maand een extra seizoen met een volledig nieuwe twist. In een speciale en gloednieuwe versie, ‘Married at First Sight - Match or Mistake’, wagen veertien singles een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.

Feyyaz is een van de mannelijke deelnemers. De Veghelaar gaat zes keer per week naar de sportschool en vindt het leuk om op pad te gaan met vrienden of met zijn zoontje. Wederzijds respect staat bij hem op de eerste plek als het om relaties gaat en hij maakt graag een mooie reis met zijn vrouw. In het programma Married at First Sight - Match or Mistake hoopt Feyyaz zijn droomvrouw te treffen.


Married at First Sight – Match or Mistake is vanaf 22 augustus iedere maandag tot en met woensdag te zien bij Videoland. De eerste drie afleveringen zijn maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus ook bij RTL 4 te zien.

Uit de krant

Uit de krant