Jolanda Guns is de Starter aan het woord.
Jolanda Guns is de Starter aan het woord.

Starter aan het woord: Jolanda Guns

Algemeen

EERDE | Jolanda Guns is onlangs gestart met Gunstige Hapjes. Met Gunstige Hapjes maakt Jolanda heerlijke, goed gevulde hapjes voor jubilea, feesten en borrelavonden. Hieronder stelt ze haar bedrijf voor. 

Gunstige Hapjes is het bedrijf van Jolanda Guns-van Kasteren. Jolanda woont in Eerde met haar man Ronnie en hun 2 zoons. Ze is dol op gezelligheid, wandelen, fietsen, tuinieren en klusjes doen in en rondom het huis. Daarbij zijn alle dagen te kort. Want naast al die leuke dingen ligt haar passie bij Gunstige Hapjes!

Jolanda vertelt: “Met Gunstige Hapjes maak ik heerlijke, goed gevulde hapjes voor jubilea, feesten en borrelavonden. Ik verzorg complete buffetten, high-tea’s en koffietafels. Ik heb ook een broodjesservice waarmee ik (vaak luxe) broodjes bezorg bij bedrijven. En daarnaast kook ik voor de zelfstandig wonende senioren op D’n Binnenhof.” Gunstige Hapjes is er voor particulieren en bedrijven. En altijd op maat. “Het doorspreken wat de wensen zijn en daar dan mee aan de slag gaan, heerlijk om te doen!


Jolanda Guns is de Starter aan het woord. - 

Jolanda’s kracht is haar liefde voor lekker eten. En daarnaast haar creativiteit, in de combinatie van de ingrediënten én de opmaak. Onlangs werd haar nog vertelt dat haar wrapjes bijvoorbeeld echt voor een smaakbom zorgen, zo lekker. Wat Jolanda zelf normaal vindt, is voor anderen vaak erg bijzonder. Zo had ze eens een bijzondere opdracht voor een zorgcentrum. Daar zaten mensen bij met slikproblemen. Jolanda maakte speciaal voor hen hapjes, waardoor ook zij gewoon mee konden genieten. “Erg dankbaar om te doen” zegt Jolanda enthousiast.

“Ik maakte al jaren hapjes voor familie en vrienden. Nadat me al vaker gezegd was dat ik voor mezelf moest beginnen, begon het toch te kriebelen. En toen bedrijven bij me aanklopten voor bestellingen en ze facturen vroegen, zette ik de stap. Ik ging eind 2019 op gesprek bij Ellen Dangé van gemeente Meierijstad. Met mijn plan en vragen. Zij hielp me goed op weg. Onder andere door me te introduceren bij StartUp Meierijstad. Daar voel ik me echt thuis. Iedereen is startend en loopt tegen dezelfde dingen aan. De vele bijeenkomsten zijn heel leerzaam en je wordt er echt geholpen. Een aanrader!”

Jolanda Guns
www.gunstigehapjes.nl
info@gunstigehapjes.nl
Kapelstraat 4A 5466PC Eerde

0612697929

Uit de krant

Uit de krant