Theo Josemanders is een muzikale alleskunner die al jaren muziek maakt.
Theo Josemanders is een muzikale alleskunner die al jaren muziek maakt.

‘Afzakkereisje’ gaat naar Texas

Algemeen 1 keer gelezen

VEGHEL | In Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel kunnen geïnteresseerden op donderdag 11 augustus vanaf 20.00 uur weer op reis naar een bijzondere vakantiebestemming. De Afzakkerij organiseert ook deze zomer weer een wekelijkse vakantietrip op donderdagavond. Het Afzakkereisje gaat deze week naar Texas. 

De Lone Star State, zoals de bijnaam van Texas luidt, staat vooral bekend vanwege de olie en de cowboys, maar biedt ook een warme, kleurrijke mix van diverse culturen. Er is voor elke bezoeker een welkomstdrankje en een passend hapje van het huis. De muziek wordt verzorgd door Theo Josemanders die Country- en Tex-Mex nummers zal spelen. De toegang is gratis.

Theo Josemanders is een muzikale alleskunner die al jaren muziek maakt. Zijn liefde voor de countrymuziek ontstond toen hij 14 jaar was en in dat jaar countryzanger Jim Reeves verongelukte met zijn privévliegtuig. Net daarvoor had hij een single uitgebracht: I Won’t forget you, wat toen een grote hit werd. 

Vandaag de dag zingt Theo het nog altijd. Country en Tex Mex is vervolgens als een rode draad door zijn muzikale loopbaan gegaan. Theo zingt nummers van onder andere Alan Jackson, Dwight Yoakam, The Bellamy Brothers, Garth Brooks, Brooks and Dunn, Don Williams, George Strait, The Mavericks en meer.

Uit de krant

Uit de krant