Kermis Zijtaart kan eindelijk weer doorgaan.
Kermis Zijtaart kan eindelijk weer doorgaan.

De Zijtaartse kermis ging twee keer niet door, maar dit jaar wel

Algemeen 874 keer gelezen

ZIJTAART | Twee jaar was er geen kermis in Zijtaart, maar nu mag het weer. Van vrijdag 20 tot en met maandag 23 mei is er vier dagen lang plezier voor jong en oud. Met de komst van diverse leuke kermisattracties en diverse nevenactiviteiten belooft de kermis weer een gezellig evenement te worden.

Op vrijdagavond begint de kermis om 19.00 uur met een traktatie. De kinderen en de jeugd (niet alleen uit Zijtaart) krijgen een gratis kaartje voor een van de attracties. Voor de ouders en andere bezoekers is er gratis koffie en thee. Voor het gratis kaartje is het wel de bedoeling dat men ook om 19.00 uur aanwezig is. Dan is er om 19.30 uur een wedstrijd bierdopjes rijgen, dit vooruitlopend op de recordpoging op zondag 3 juli.
Op zaterdag en maandag gaat de kermis om 14.00 uur open en op zondag om 12.00 uur.
Verder zal op maandagavond van 18.00 tot 19.30 uur clown Ronnie Ballonnie aanwezig zijn om de kinderen te vermaken.

Fietscross
Tijdens de kermisdagen staat er nog meer op het programma. Op zaterdagmiddag is er de fietscross voor de kinderen van de basisschool.
Op zondag is er in het centrum vanaf 10.00 uur de vlooienmarkt van carnavalsvereniging De Reigers.
Tijdens de kermisdagen zijn ook Eethuis De Reiger en café-zaal Kleijngeld open en is daar op culinair en muzikaal gebied van alles te beleven.

Met deze activiteiten heeft Zijtaart gegarandeerd weer een paar gezellige kermisdagen.

Uit de krant