Annuska van der Heijden.
Annuska van der Heijden.

Starter aan het woord: Annuska van der Heijden

Algemeen 1.063 keer gelezen

VEGHEL | Annuska van der Heijden is een eigen bedrijf begonnen. Van der Heijden is bewustwordingscoach, geeft lezingen en dagprogramma’s en heeft het boek Liever Lichter Leven geschreven.  Ze stelt zichzelf voor. 

“Mijn naam is Annuska van der Heijden. Ik ben bewustwordingscoach, geef lezingen en dagprogramma’s en heb het boek Liever Lichter Leven geschreven. Een gids voor een gezonde en gelukkige levensstijl. Liever Lichter Leven is de indrukwekkende optelsom van alles wat ik heb doorstaan, ondervonden en geleerd in de afgelopen vijftig jaar. Met vallen en opstaan leer ik belangrijke lessen. Aan je buitenkant werken is tot mislukken gedoemd. Dieet denken maakt ongelukkig. Een slank figuur brengt voldoening van korte duur.

Het allerbelangrijkste wat ik de afgelopen jaren heb geleerd is: ga op zoek naar pure levensvreugde en het echte geluk. Ik heb alle hoofdstukken die in mijn boek staan én drie keer afvallen nodig gehad om voor mezelf een weg omhoog te vinden. Sterker te worden en af te rekenen met het behaaggedrag dat ik tot dan toe nog altijd vertoonde. Ik volgde zelfontwikkelingscursussen, ging naar lezingen, las zelfhulpboeken en zocht in de spirituele hoek en leerde daar vooral dat ik mezelf mocht zijn. Ik leefde mijn leven door de ogen van anderen. Ik zei bijvoorbeeld nooit nee als iemand me iets vroeg, cijferde mezelf vaak volledig weg. Ik zette mezelf niet op de eerste plaats. Waardoor ik me lang niet altijd happy voelde. Het was dé reden waarom ik mijn emoties altijd weg at. Ik heb de afgelopen jaren meer voor mezelf leren opkomen op een gezonde manier. En ik doe de dingen die ik wil doen. 

Ik heb mijn passie en missie ontdekt: het met hart en ziel coachen van ‘lotgenoten’; vrouwen en mannen die in gevecht zijn met zichzelf. Ik ben tevreden met en liever voor mezelf. Het is het grootste cadeau dat ik mezelf heb bezorgd en ook anderen graag wil schenken. Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is om gezonder en daardoor gelukkiger door het leven te gaan. 

Als jij nieuwsgierig bent naar Liever Lichter Leven, naar mijn boek, lezing, dagprogramma of zelfs het complete coachingstraject, kijk dan eens op mijn website www.annuska.nu. Ik geef mijn programma’s op locatie van StartUp Meierijstad (SUM) aan de Rembrandtlaan 70 in Veghel. Het geeft mij veel positieve energie om vanuit deze locatie te ondernemen. Andere coaches te ontmoeten en te bouwen aan mijn missie: Liever Lichter Leven!”

Annuska van der Heijden, meer info via: www.annuska.nu mailen kan naar: contact@annuska.nu

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant