Mouhriz en Olivier staan te draaien op silo's van De Noordkade.
Mouhriz en Olivier staan te draaien op silo's van De Noordkade.
VIDEO

‘Ondanks corona stijgt Loud ’N Bright tot grote hoogte’

Algemeen 925 keer gelezen

ERP | Dat de evenementenbranche hard getroffen is door de coronacrisis behoeft weinig uitleg. Mouhriz en Olivier beter bekend als dj duo Loud ‘N Bright gingen niet bij de pakken neerzitten. “In 2020 hebben we onze eerste track ‘Called Again’ mogen uitbrengen op het label van de wereldberoemde dj Hardwell. Dit was natuurlijk al een mijlpaal, maar de track werd direct de eerste week ook als beste track gekozen door de fans van Hardwell”, aldus een zichtbaar trotse Olivier.

“We hadden natuurlijk super veel zin om op dit eerste succes voort te borduren. De agenda was goed gevuld met prachtige optredens, totdat Corona om de hoek kwam kijken”, vult Mouhriz aan. In 2020 hebben ze zich echt gefocust op het produceren van muziek, doordat er weinig optredens konden doorgaan. Oliver: “De meest recente maatregelen kwamen bij ons wel hard binnen. We hadden een prachtige kans gekregen om de mainstage van 7th Sunday presents: Live Again festival te openen...” 

Zonsondergang
Helaas werden er maatregelen aangekondigd en moest de organisatoren dit festival last minute annuleren. “Toen hebben we snel geschakeld met Coen van Zutven en geregeld dat we een livestream mochten opnemen. En niet zomaar een stream, een stream op grote hoogte: op een van de Noordkade silo’s. De beelden van de Noordkade en haar omgeving zijn natuurlijk fantastisch, zeker op deze hoogte. De stream is opgenomen tijdens zonsondergang, wat een fantastisch visueel effect geeft”, legt Oliver uit. 

Internationaal succesvolle act
“Het positieve is dat er nog steeds een paar mooie boekingen staan dit jaar. Daarnaast verwachten we binnenkort een nieuw nummer uit te brengen. En met deze twee uur durende livestream brengen we toch de Loud ‘N Bright vibe bij de mensen thuis”, aldus het gepassioneerde duo. Hun grootste droom? “Een internationaal succesvolle act worden, die wereldwijd mensen blij maakt met de muziek van Loud ‘N Bright”, klinkt het in koor.


Uit de krant