Voor Mouhriz Boulghalgh en Olivier Christiaans komt er zondag een droom uit.
Voor Mouhriz Boulghalgh en Olivier Christiaans komt er zondag een droom uit.

Loud 'N Bright draait op 7th Sunday: 'Dit is zo vet'

Algemeen 1.370 keer gelezen

VEGHEL | Per toeval leren Olivier Christiaans en Mouhriz Boulghalgh elkaar in 2013 kennen. Vier jaar later staat het dj-duo Loud 'N Bright voor hun grootste uitdaging. Komende zondag mogen ze de SLAM Stage openen tijdens 7th Sunday Festival. "Dit wordt zo verschrikkelijk vet", aldus Olivier.

7th Sunday heeft ook dit jaar weer verschillende wereldsterren gestrikt. Het programma is breed en op elke area staan wel een paar headliners. Het festival op De Roost in Erp biedt ook ruimte aan jong talent. Onder dat laatste kunnen we Olivier en Mouhriz scharen. "Het is een thuiswedstrijd voor ons. Ik wil hier zo graag een keer draaien. Nu gaat het er eindelijk van komen", vertelt Olivier enthousiast.
De Erpenaar verwacht dat veel van zijn vrienden aanwezig zijn tijdens zijn set. "We beginnen om 13.00 uur. Best vroeg dus, maar ik denk dat mijn vrienden wel komen kijken. Dat moet wel een vet gevoel geven", blikt Olivier vast vooruit.

Stad
Zenuwachtig is de pas 19-jarige dj nog niet. "Ik heb nog geen tijd gehad om zenuwachtig te zijn. Ik ben al een paar weken druk met het opbouwen van de area's op het festivalterrein van 7th Sunday en Harmony of Hardcore. Ik bouw mijn eigen podium." Tussendoor racete hij op en neer naar het Sint Lucas in Eindhoven om een examen Engels te maken.
Olivier vindt het bijzonder om in zijn woonplaats te debuteren op dergelijk groot festival. "Er gaan hier straks bijna 40 duizend man helemaal los. Een complete stad in Erp. Heel gaaf."

'Eigen sound'
Naast het draaien zijn Olivier en Mouhriz ook druk bezig met produceren. Toch brachten ze tot op heden nog geen eigen nummers uit. "We proberen onze eigen sound te maken. Wanneer we tevreden zijn, gaan we zeker zelf nummers uitbrengen." Voor nu is draaien op 7th Sunday een droom die uitkomt. Het ultieme doel: "EDC Las Vegas lijkt me heel gaaf en anders Burning Man. Niet slecht om die achter de hand te hebben", lacht Olivier voordat hij weer aan het werk gaat.

7th Sunday is zondag van 13.00 uur tot 01.00 uur. Harmony of Hardcore is zaterdag en duurt ook van 13.00 uur tot 01.00 uur. De complete timetable van 7th Sunday is hier te bekijken.

Uit de krant