Afbeelding

Familiedrama in Veghel: 78-jarige vrouw met geweld om het leven gebracht door haar zoon (39)

112 13.193 keer gelezen

VEGHEL | De politie heeft woensdagochtend een 39-jarige man uit Veghel aangehouden in een woning aan de Leeuwenbekstraat in Veghel. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van zijn moeder. De 78-jarige bewoonster werd deze ochtend levenloos in dezelfde woning gevonden.

De politie kreeg rond 09.30 uur een melding van een ernstig geweldsincident in een woning in Veghel. Agenten reden naar het huis en troffen daar de verdachte en zijn overleden moeder aan. De Veghelaar is meegenomen naar het bureau, waar hij vast zit en wordt verhoord. De politie onderzoekt zijn rol bij de dood van zijn moeder.

Escaleren
Volgens buurtbewoners zouden zowel de vrouw als de dader, haar zoon, kampen met psychische problemen. De zoon is onlangs vertrokken naar Turkije, zodat het niet zou escaleren. Bij terugkomst in Nederland is dat alsnog gebeurd. Hij zou al langer in onmin leven met zijn moeder. Zo zou de vrouw uit voorzorg aan de voor- en achterkant van haar woning camera’s hebben laten plaatsen.
Volgens familie is er door het slachtoffer al eerder om hulp gevraagd, daar is echter niks van terechtgekomen.


Onderzoek in de woning.

Onderzoek
Forensisch rechercheurs zijn sinds vanochtend bezig met onderzoek in de woning. Ook wordt er een buurtonderzoek gedaan. De politie roept getuigen die gisteravond, vannacht of vanochtend iets hebben gezien of gehoord bij de woning op zich te melden.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant