De Rooi Tulpen
De Rooi Tulpen Foto: De Rooi Tulpen

Zingen en swingen

zondag 21 april 2024 14:00 tot 17:30

Op zondag 21 april bundelen de Kabelgat Ramblers, Jazz- en Dixielandband MeierijStad en de Rooi Tulpen hun muzikale talenten tijdens optredens in AnyTyme De Beurs in Sint-Oedenrode.

Kabelgat Ramblers

Dit mannenkoor uit Veghel zingt werkliederen zoals ze werden gezongen op oude zeilschepen en traditionele Ierse liederen. In het oeuvre zijn dan ook typische klassiekers opgenomen, zoals die bijvoorbeeld voorkomen in het repertoire van de Dubliners. Het koor viert dit jaar zijn derde lustrum en staat onder leiding van dirigent Leo van der Heijden. Voor meer informatie: www.kabelgatramblers.nl.

Jazz- en Dixielandband MeierijStad

Het zevenkoppige orkest ontstond spontaan in 2016 tijdens de samenvoeging van de drie gemeenten Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode. Het repertoire bestaat uit klassieke en lekker in het gehoor liggende dixieland-nummers, maar ook rustige bluesmuziek en gezellige meezingers. 

Rooi Tulpen

De Rooi Tulpen uit Sint-Oedenrode vieren dit jaar hun 25-jarig jubileum. Het oeuvre omvat voornamelijk Nederlandstalige populaire liedjes, zowel nostalgisch als meer recente nummers. De Rooi Tulpen treden regelmatig op in verpleeghuizen en tijdens festivals. Het koor telt zo’n 60 leden en staat onder leiding van dirigente Erie van der Zanden. Voor meer informatie: www.derooitulpen.nl. 

De muzikale middag is voor iedereen gratis toegankelijk en staat garant voor veel luister- en meezingplezier. Aanvang 14.00 uur.

Locatie