Zing Nederlands met me in de Bibliotheek Veghel
Zing Nederlands met me in de Bibliotheek Veghel Foto: Rechtenvrij

Zing Nederlands met me in de Bibliotheek Veghel

maandag 20 maart 19:00 - 20:30

Tijdens Zing Nederlands met me leer je nieuwe Nederlandse woorden door Nederlandse liedjes te zingen. De liedjes hebben korte woorden en zinnen. Zo is meezingen makkelijk. Je oefent de taal en ontmoet nieuwe mensen. En dat is leerzaam én gezellig!

Heb je moeite met lezen en schrijven? Ben je nieuw in Nederland en de taal nog aan het leren? Of hou je gewoon van zingen? Kom dan gerust langs want iedereen is van harte welkom!

Zing Nederlands met me vindt elke derde maandag van de maand plaats in de Bibliotheek in Veghel. Deelname is gratis. Wel graag vooraf aanmelden. Dat kan via www.nobb.op-shop.nl, de activiteitenagenda van de Bibliotheek. 

Locatie