Geborduurde mandala van José van Esch
Geborduurde mandala van José van Esch Foto: Rechtenvrij

KENNISMAKER JOSÉ VAN ESCH WEET ALLES OVER MANDALA’S, of bijna...

dinsdag 29 november 2022 19:00 tot 21:00

VEGHEL -  Wat is een mandala, hoe kun je ze borduren en is het echt alleen iets voor vrouwen? Op al deze vragen heeft Kennismaker José van Esch een antwoord.

Een mandala of magisch wiel staat symbool voor oneindigheid en laat zien dat alles met elkaar in verbinding staat. Als je vaste mandalavormen maakt, leer je te structureren vanuit het middelpunt. Dat werkt dieper door dan je denkt. En daar weet José van Esch echt alles van. Ze tekent en borduurt mandala’s en is ervan overtuigd dat iedereen hier zijn ziel en zaligheid in kwijt kan. Kortom, iedereen kan het! Als je meer wil weten over wat een mandala is, wat het voor je doet en hoe je ze kunt borduren, dan is deze KennisMaker echt iets voor jou! En jazeker, ook voor mannen is dit een hele leuke.

KennisMakers
De Bibliotheek is de plek bij uitstek om kennis te delen. Over boeken of literatuur en natuurlijk ook over hele praktische of technische kennis. De Bibliotheek heeft alleen niet alle competenties direct in huis en daar komen vrijwilligers om de hoek kijken. Want bij KennisMakers krijgen zij een podium om hun kunde gratis te delen.

Toegang
De lezing van José van Esch is de tweede in deze serie en vindt plaats op dinsdag 29 november. We starten om 19.00 uur in de Bibliotheek Veghel. De toegang is gratis maar wel graag vooraf aanmelden via www.nobb.nl/activiteiten. Op dinsdag 6 december is de volgende KennisMakers. Ook in de Bibliotheek Veghel. Dan is Jigsaw te gast en komen alle ins en outs van de Ierse folk aan bod. 


Tot KennisMakers!

Locatie