De Aldi in Veghel komt er ongeveer zo uit te zien. Momenteel worden de laatste werkzaamheden afgerond.
De Aldi in Veghel komt er ongeveer zo uit te zien. Momenteel worden de laatste werkzaamheden afgerond.

Nieuwe ALDI Veghel gaat bijna open, kraskaarten en tegoedbonnen voor eerste klanten

Zakelijk 6.137 keer gelezen

VEGHEL | De nieuwe ALDI-vestiging aan Vlas en Graan 101 in Veghel wordt op vrijdag 12 april om 08.00 uur officieel geopend. Deze feestelijke gebeurtenis wordt officieel verricht door wethouder Jan van Burgsteden. Het oude ALDI-filiaal sluit op 10 april om 12.00 uur definitief haar deuren.

Het ontwerp van het gebouw is tot stand gekomen in samenspraak met de gemeente en de buurt. Het moderne pand past goed bij de nieuwbouw van het zwembad en de uitstraling van de omgeving. De nieuwe winkel met energielabel A++ is volledig gasloos en is voorzien van zonnepanelen en een warmte-terugwininstallatie.

Meer focus op vers
Met een ruimte 1000 m² biedt het filiaal in Veghel een ruime keuze aan producten. De winkel is ingedeeld volgens de nieuwste winkelformule, waarbij meer focus ligt op vers. De nieuwe indeling is klantvriendelijker en vereenvoudigt het werk van de medewerkers.

Eerste 400 klanten
De eerste 400 klanten die minimaal 20 euro besteden ontvangen een gratis boodschappentas en een altijd-prijs kraskaart. Naast de hoofdprijs van 250 euro maken klanten kans op een keukenmachine en een hetelucht friteuse. Om de opening extra feestelijk te maken staat er een foodtruck op het terrein waar klanten gratis kunnen proeven van gerechtjes bereid met ALDI-producten.

Ruime parkeergelegenheid
Filiaalleider Ruben Klomp, die sinds april 2020 bij ALDI werkt, is trots op de nieuwe winkel. Samen met zijn team staat hij te popelen om de klanten hartelijk te verwelkomen. De nieuwe ALDI aan Vlas en Graan 101 beschikt over ruime parkeergelegenheid. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 en op zondag van 09.00 tot 18.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant